19 November LFL02 Roosendaal Van Beethovenlaan

Zaterdagavond omstreeks 18.50 uur vond een aanrijding plaats op de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Bij deze aanrijding is een 29-jarige bromfietser, een bezorger van maaltijden, uit Roosendaal ernstig gewond geraakt. Zo ernstig dat de man gereanimeerd moest worden. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Een traumahelikopter is wel opgeroepen, de arts uit de helikopter is meegereden in de ambulance.
Omstreeks 18.50 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer van politie dat er een aanrijding had plaatsgevonden. De bestuurder van een bromfiets lag hierna op het fietspad en er zou een oudere man heel hard zijn weggefietst in de richting van de Strausslaan. Opvallend aan deze man was dat hij een oranje verkeershesje droeg.
Een getuige had de klap gehoord en was naar de ongevalsplaats toegerend. Daar zag hij dat een hem onbekende man, gekleed in een donkere jas en broek, het slachtoffer probeerde om te draaien. De getuige heeft kenbaar gemaakt dat de onbekende man dit beter niet kon doen. Omdat de getuige eerst moest omlopen voor hij bij het slachtoffer was, verloor hij de man en het slachtoffer even uit het oog. Toen hij enkele ogenblikken later bij het slachtoffer aankwam was de onbekende man vertrokken en het slachtoffer was omgedraaid. Agenten kwamen ter plaatse en startten direct met reanimeren, al gauw konden ambulancemedewerkers, die ook ter plaatse waren, de reanimatie overnemen. Na enige tijd kon het slachtoffer weer zelfstandig ademhalen. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

d7k_2267-01-bordermaker d7k_2283-01-bordermaker d7k_2297-01-bordermaker