28 April Lifeliner4 inzet Vriescheloo (2)

Bij een uitslaande brand in een appartementencomplex aan de Dorpsstraat in Vriescheloo is zondagavond een vrouw gewond geraakt. Rond 18.45 uur kreeg de brandweer een telefonische melding van een vrouw die enigszins  verward klonk.

Voor de brandweer was dit aanleiding genoeg om naar het adres te gaan. Ter plaatse trof de brandweer een brand aan die overigens snel onder controle had. De exacte oorzaak van de brand is niet bekend. Dit word onderzocht door de technische recherche. Het slachtoffer is één van de bewoners van het complex. Ze is met brandwonden en rookvergiftiging overgebracht naar het brandwondencentrum in Groningen. Ook de traumaheli kwam er plaatse om ambulancepersoneel te assisteren

www.denniegaasendam.nl

Lifeliner4 inzet Vriescheloo Foto: Dennie Gaasendam (7) Lifeliner4 inzet Vriescheloo Foto: Dennie Gaasendam (7) Lifeliner4 inzet Vriescheloo Foto: Dennie Gaasendam (7) Lifeliner4 inzet Vriescheloo Foto: Dennie Gaasendam (7) Lifeliner4 inzet Vriescheloo Foto: Dennie Gaasendam (7) Lifeliner4 inzet Vriescheloo Foto: Dennie Gaasendam (7)