3 November Lifeliner3 Kaatsheuvel Prins Mauritsplein

Twee mannen zijn in de achtertuin van een woning aan het Prins Mauritsplein in Kaatsheuvel overleden. In een garage die aan de woning grenst is een amfetamine-lab gevonden. Mogelijk heeft het overlijden van de twee mannen te maken met het lab.

Hulpdiensten kregen op vrijdag 3 november rond 15.10 uur de melding van een dubbele reanimatie. Twee mannen liggen in de achtertuin van het huis. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overlijden ze ter plekke. Twee andere personen worden afgevoerd naar het ziekenhuis voor behandeling. Al snel blijkt dat er in een schuur van de woning een amfetamine-lab aanwezig is. Vanwege mogelijk (explosie) gevaar wordt er opgeschaald naar GRIP 1 voor gecoördineerde hulpverlening. Politie-, brandweer- en ambulancepersoneel gaan op veilige afstand staan en zes woningen worden uit voorzorg ontruimd.

Agenten van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) komen naar het incident toe om het lab stil te leggen en te ontmantelen. Dat gebeurd nadat de technische recherche onderzoek heeft gedaan in de achtertuin. Het lab wordt ontmanteld en de bewoners van de omliggende huizen konden rond 22 uur  terug naar hun woning. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.