Drie gewonden na fors ongeval waarbij personenauto over de kop is geslagen Irisweg in Bleiswijk

20220905 081050 BorderMaker - Drie gewonden na fors ongeval waarbij personenauto over de kop is geslagen Irisweg in Bleiswijk

Maandagochtend iets voor half acht werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Irisweg met de Krokussenweg in Bleiswijk.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen met spoed ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen en landde nabij het incident.

Het betreft een ongeval tussen een bedrijfswagen en een personenauto. Deze kwamen op de kruising met elkaar in botsing, waarna de personenauto over de kop is geslagen.

Drie personen zijn gewond geraakt. Een van de personen moest door de brandweer onder de personenauto vandaan worden bevrijdt. Twee slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ook het derde slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd (A2).

Het voltallige team van het MMT zijn retour naar hun basis. Medewerkers van FO verkeer zijn ter plaatse om uitgebreid onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.