Hulpdiensten rukken uit voor voertuig te water bij brug 1726 Amsterdam

IMG 2483 BorderMaker - Hulpdiensten rukken uit voor voertuig te water bij brug 1726 Amsterdam
Een auto met drie inzittenden is vanochtend te water geraakt in Amsterdam noord. In een flauwe bocht naar links verloor de bestuurder de controle over zijn auto en raakte in de slip. De auto reed daarna dwars door een hekwerk van de brug en belandde in het water.

Hulpdiensten als politie de brandweer en twee ambulances en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. De politie trof ter hoogte van het Vikingpad drie personen aan die kletsnat waren. Bij navraag tijdens het gesprek wat de politie met hen voerden verklaarden zij niet in de auto te hebben gezeten. Zij vertelde dat zij over de brug waren aan komen lopen en een auto in het water zagen liggen waarna zij te water sprongen om te kijken of er nog mensen in het voertuig zaten.

Toen zij niemand ontdekten zijn zij zelf uit het water gekomen. De politie geloofde niets van hun verhaal en denkt dat de jongens in het voertuig hebben gezeten. Omdat er verder niets te bewijzen viel zijn de jongens naar huis gestuurd. Een duiker van de brandweer heeft een zoekslag om het voertuig gemaakt en in de auto gekeken maar er werd niemand meer aangetroffen.