MMT Amsterdam ter plaatse bij ongeval motorscooter Kadoelenweg


Twee opzittenden van een gestolen motorscooter zijn afgelopen nacht gewond geraakt na een eenzijdig verkeersongeval in Amsterdam noord. De politie die al in de buurt was hoorde een knal en zagen twee personen naast een motorscooter liggen. De bestuurder van de gestolen motorscooter verloor ter hoogte van de Vorticellaweg de controle over de scooter en reed frontaal tegen een verkeerspaal met verkeersbord.

Beide personen raakten gewond. Hulpdiensten als politie, twee ambulances en een Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. Een persoon raakte dusdanig gewond dat hij door een ambulance naar een ziekenhuis werd overgebracht. De andere persoon is ter plaatse behandeld door het ambulance personeel en werd door de politie aangehouden en naar een politiebureau overgebracht. De politie heeft de motorscooter in beslag genomen en afgesleept naar hun opslagterrein aan de Johan Huizingalaan in Amsterdam.

Ook zal de politie onderzoeken of er alcohol in het spel is en zal ook de persoon in het ziekenhuis aanhouden als verdachte betrokkenheid bij het rijden op een gestolen motorfiets.