Politie en ambulance werden aan het begin van de avond naar de Schielandstraat in Moordrecht gestuurd voor een reanimatie. Direct werd er ook een traumahelikopter meegestuurd.

Halverwege de vlucht werd de lifeliner afgemeld maar even later in verband met de ernst van de situatie toch weer gealarmeerd. De ambulance en traumahelikopter hebben een zogenoemde Rendez Vous. Dit betekend dat zij op de route van de ambulance ergens elkaar ontmoeten zodat de arts van de lifeliner in de ambulance kan stappen. Deze rendez vous werd gedaan aan de Middelweg in Moordrecht

112hm.nl

112gouweijssel

Lifeliner2 inzet Moordrecht Foto: Michael de ManLifeliner2 inzet Moordrecht Foto: Michael de ManLifeliner2 inzet Moordrecht Foto: Marco van Bemmel (12)Lifeliner2 inzet Moordrecht Foto: Marco van Bemmel (12)Lifeliner2 inzet Moordrecht Foto: Marco van Bemmel (12)Lifeliner2 inzet Moordrecht Foto: Michael de ManLifeliner2 inzet Moordrecht Foto: Michael de ManLifeliner2 inzet Moordrecht Foto: Michael de ManLifeliner2 inzet Moordrecht Foto: Marco van Bemmel (12)