Op zaterdag 13 mei organiseerde de redactie in samenwerking met het team van Lifeliner1 de zogenoemde “Spottersdag”. Deze werd gehouden op Heliport Amsterdam.

Vanaf 15.00 uur verzamelden alle genodigden zich op het terrein. Deze spottersdag zou een speciaal tintje krijgen, want het zou de presentatie zijn van het nieuwe voertuig. De Volvo xc90 zou worden vervangen voor de nieuwe Audi Q7. Toen iedereen aanwezig was, was daar het moment dat de nieuwe auto het terrein op kwam.
Niet veel later arriveerde de Lifeliner ook en kon er van alle details foto’s gemaakt worden. Ook kwam de Volvo nog even zodat de “oude” auto en de nieuwe samen op de foto gezet kon worden

Aan het begin van de middag was het nog wat regenachtig, maar gelukkig was dat vrij snel over, zodat iedereen de kans kreeg om alles vast te leggen. Terwijl de Lifeliner van dichtbij bekeken werd, gingen meerdere piepers af en kreeg het MMT een inzet, dus toen iedereen op gepaste afstand stond vertrok de heli. De eerste inzet werd afgemeld, maar op de terugweg kreeg het team een nieuwe melding voor een inzet op de A9. Toen het personeel daar klaar was, kwam de helikopter weer even terug om te tanken en konden de laatste foto’s gemaakt worden.

Wij willen het team van Lifeliner1 enorm bedanken voor deze middag en tevens alle aanwezigen voor de gezellige middag.