Hulpdiensten zijn vrijdagavond massaal naar het meertje in het Haarlemmermeerse bos uitgerukt voor een 22-jarige zwemmer. Twee duikteams van de brandweer, diverse ambulances en politievoertuigen en de traumahelikopter werden voor het ongeval opgeroepen.

Vanaf de kant zagen mensen hoe de zwemmer onder water verdween en niet meer boven water kwam. Het slachtoffer is door duikers van de brandweer uit het water gehaald en aan de kant gereanimeerd. Hierna is hij met spoed en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis overgebracht. De trauma-arts van het mobiel medisch team reed met de ambulance mee.

www.112meerlanden.nl
www.michelvanbergen.nl

Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Michel van Bergen (19)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Michel van Bergen (19)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Michel van Bergen (19)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Jasper Meekel (2)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Jasper Meekel (2)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Eric van Lieshout (11)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Daniel van StraetenLifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Eric van Lieshout (11)