Bij een ernstig verkeersongeval in Badhoevedorp zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond negen uur op de Akerdijk. De automobilist reed om een wegversmalling toen het mis ging. De bestuurder is in een slip geraakt en tegen een lantaarnpaal en muurtje tot stilstand gekomen.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumateam, kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. In de personenwagen zaten twee personen die beide gewond zijn geraakt. De bestuurder van de wagen raakte bij het ongeval bekneld en moest met behulp van de brandweer uit zijn voertuig worden gehaald. Beide personen, een man en een vrouw, zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Door de hulpverlening was de Akerdijk in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

akerdijk akerdijk akerdijk

CST_8304-1-BorderMaker

CST_8305-2-BorderMaker

CST_8307-3-BorderMaker

CST_8308-4-BorderMaker

CST_8310-5-BorderMaker

 akerdijk

akerdijk EvL_Akerdijk (1)-BorderMaker EvL_Akerdijk (4)-BorderMaker EvL_Akerdijk (5)-BorderMaker EvL_Akerdijk (6)-BorderMaker EvL_Akerdijk (7)-BorderMaker EvL_Akerdijk (9)-BorderMaker EvL_Akerdijk (10)-BorderMaker