De hulpdiensten zijn vanavond massaal uitgerukt voor een melding van een voertuig te water aan de Milandweg in Zegveld. Al snel schaalde de brandweer op naar Middel Waterongeval. Hierop kwamen nog meer brandweer, politie en ambulance eenheden ter plaatse. Ook de traumhalikopter werd vanuit Amsterdam ingevlogen naar Zegveld.
Een auto is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en in de sloot beland. Volgens een omwonende zou de auto over de kop zijn geslagen maar dit is niet bevestigd. In het voertuig zaten op dat moment drie mannen. De brandweer heeft geholpen de slachtoffers uit het voertuig te halen. Eenmaal op straat werd één van de mannen direct gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten, hij overleed ter plekke. De twee andere mannen zijn gestbiliseerd door de hulpverleners en zijn allebij met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Hun verwondingen zijn onbekend.
De man reed in de richting van Nieuwerbrug en heeft nog een complete rijstrook moeten oversteken voordat hij bij de sloot terecht kwam, hoe het kan dat dit zo heeft kunnen gebeuren is onbekend.

naamloosvvv

AD_Dodelijk ongeval Zegveld_Rens de Haan (7)-BorderMaker AD_Dodelijk ongeval Zegveld_Rens de Haan (11)-BorderMaker AD_Dodelijk ongeval Zegveld_Rens de Haan (14)-BorderMaker AD_Dodelijk ongeval Zegveld_Rens de Haan (15)-BorderMaker AD_Dodelijk ongeval Zegveld_Rens de Haan (16)-BorderMaker AD_Dodelijk ongeval Zegveld_Rens de Haan (18)-BorderMaker AD_Dodelijk ongeval Zegveld_Rens de Haan (19)-BorderMaker