Agenten zien woensdagmorgen rond acht uur een vrouw van haar fiets vallen op het fietspad van de Burg Pabslaan met de kruising Hoofdweg. Gealarmeerde ambulancemedewerkers hebben zich om de dame ontfermd.

Een tweede ambulance werd ondertussen ook opgeroepen om te assisteren. De situatie van het slachtoffer was dusdanig ernstig dat ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen. Het slachtoffer is onderbegeleiding van diverse politievoertuigen en motoren vervoerd naar het ziekenhuis.

De traumahelikopter was ondertussen geland bij de N201 naast de op- en afrit van de A4. Het verkeer op de N201 werd stilgezet, zodat het spoedtransport even op het kruispunt kon stoppen, de trauma-arts uit de helikopter is in de ambulance gestapt en de stoet heeft zijn spoedrit vervolgt naar het ziekenhuis.

www.112meerlanden.nl

Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Eric van Lieshout (10)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Eric van Lieshout (10)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Eric van Lieshout (10)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Eric van Lieshout (10)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Eric van Lieshout (10)Lifeliner1 inzet Hoofddorp Foto: Eric van Lieshout (10)