Dinsdagnacht is een fietser omgekomen bij een aanrijding waarna de bestuurder doorreed en vervolgens zelf crashte en daarbij zwaargewond raakte. Rond 03.25 uur werd de fietser aangereden op de Sottegemstraat in Vlissingen ter hoogte van de Huisartsenpost. De automobilist die de fietser aanreed ging er met hoge snelheid vandoor.

De fietser raakte zwaargewond en werd met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar de Rotterdamse traumahelikopter klaarstond. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht waar deze later is overleden.

Vlak na het ongeval bleek de automobilist gecrasht te zijn in een bos aan de Burgemeester van Woelderenlaan, nadat deze via de verkeerde kant over de rotonde heenschoot. Veel politie-eenheden kwamen ter plaatse. Eenmaal ter plaatse bleek dat de automobilist mogelijk bekneld zat en daarom werden 2 ambulances en de brandweer gealarmeerd. Even later werd ook de Amsterdamse traumahelikopter gealarmeerd.

Het slachtoffer bleek uit de auto te zijn geslingerd en iets verderop in het bos te liggen. Met hulp van de brandweer is deze uit het bos gehaald.  Het Mobiel Medisch Team van Amsterdam kwam enige tijd later ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren en te vervoeren naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De verkeersongevallen analyse heeft onderzoek verricht op beide locaties.