Contact

Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

Over ons

Al meer dan 10 jaar lang is de website Traumaheli-MMT.nl de grootste en meest trouwe nieuwsmedium voor inzetten van het MMT, oftewel het Mobiel Medisch Team. Zij komen ter plaatse met de traumahelikopter of het MMT-voertuig (auto) mocht een medische noodsituatie ontstaan.

Op de website worden dagelijks nieuwsitems gepubliceerd met de nodige foto`s waarbij de nadruk dus ligt op het MMT en de traumahelikopter. Er zullen daarom ook geen foto’s en nieuwsfeiten gepubliceerd worden die de privacy van het slachtoffer(s) aantasten.

Op ‘X’ (TraumaheliMMT) zijn wij ook actief  om de traumaheli’s zo goed mogelijk te volgen. Dit doen we ook met een aantal vrijwilligers. Zo weten wij zeker 80% van de inzetten te melden. Dit o.a. door middel van het volgen op de radar en het luisteren naar de verkeersleiding. 

Ook op Facebook (Mmt Nederland Fotosite) en Instagram (Traumaheli-MMT.nl) plaatsen wij de mooiste foto van een geplaatst nieuwsbericht. Het aantal likes bepaald ook welke foto de foto van de maand wordt. Deze foto wordt gepubliceerd op de pagina: Foto van de maand.