Een 11 jarige jongen is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt, nadat hij tijdens het oversteken van de A44 thv Oegstgeest geschept werd door een auto.  Het slachtoffer stak de A44 over thv het BP tankstation tussen Flora Holland en de afrit Oegstgeest. De bestuurder van de auto kon het slachtoffer niet meer ontwijken, waarna de frontale aanrijding ontstond.

Naast drie ambulances landde ook het mobiel medisch team met de traumahelikopter op de snelweg om hulp te verlenen aan het slachtoffer. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was is deze met spoed vervoerd naar het LUMC ziekenhuis. Mensen die getuige waren van het ongeval hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. Daarnaast hebben de hulpdiensten zich op de ongevalslocaties ontfermd over diverse getuig

Update:

De 11-jarige jongen uit Oegstgeest die zaterdag 25 maart op de A44 ter hoogte van Oegstgeest werd aangereden is vanmorgen in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken.

De jongen wilde zaterdagmiddag ter hoogte van Oegstgeest de A44 oversteken toen hij werd geschept door een passerende automobilist. De bestuurder kon niet meer uitwijken voor de jongen. Hierdoor ontstond een frontale aanrijding. Het slachtoffer werd ter plekke door hulpdiensten behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Vanmorgen is het slachtoffer in het ziekenhuis bezweken aan zijn verwondingen. De bestuurder evenals omstanders die het ongeluk zagen gebeuren hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen van de politie.