De ambulancedienst werd vanavond even voor half 12 gealarmeerd voor een medische noodsituatie in het cellencomplex van politie Gouda. Het cellencomplex zit gevestigd bij het politiebureau aan de Nieuwe Gouwe Oost Zijde. Even later werd ook de traumahelikopter ter assistentie gevraagd.

Ter plaatse bleek een arrestant door nog onbekende reden zwaar gewond te zijn geraakt, aldus de politie persvoorlichter. Het ambulance personeel, de artsen van de lifeliner en politieagenten zijn geruime tijd bezig geweest met het slachtoffer waarna deze is afgevoerd naar het ziekenhuis. De lifeliner, welke geland was aan de Burgemeester Gaarlandsingel, kon vervolgens ook weer retour. De technische recherche was al snel ter plaatse en deze heeft een onderzoek gestart in het cellencomplex.

Update: De politie laat weten dat de arrestant om nog onduidelijke reden zichzelf ernstig heeft weten te verwonden in zijn cel. Hoe hij dit gedaan heeft kon niet worden vermeld.

naamloosvvv

AD_Arrestant zwaar gewond bij Politie Gouda_Rens de Haan (7)-BorderMaker AD_Arrestant zwaar gewond bij Politie Gouda_Rens de Haan (9)-BorderMaker AD_Arrestant zwaar gewond bij Politie Gouda_Rens de Haan (12)-BorderMaker AD_Arrestant zwaar gewond bij Politie Gouda_Rens de Haan (13)-BorderMaker AD_Arrestant zwaar gewond bij Politie Gouda_Rens de Haan (14)-BorderMaker AD_Arrestant zwaar gewond bij Politie Gouda_Rens de Haan (15)-BorderMaker AD_Arrestant zwaar gewond bij Politie Gouda_Rens de Haan (16)-BorderMaker AD_Arrestant zwaar gewond bij Politie Gouda_Rens de Haan (17)-BorderMaker