Dinsdagochtend 28 augustus heeft er op de kruising van de Brasserskade met de oprit/afrit van de A13 bij Delft een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een busje en een motor. De motorrijder knalde door nog onbekende oorzaak in de linker-achterflank van het busje. De motorrijder is hierna van de motor gelanceerd en hard op het wegdek terecht gekomen.

Meteen werden meerdere politie-eenheden, twee ambulance’s, een rapid-responder en het Mobiel Medisch Team Rotterdam gealarmeerd. Bij aankomst van de rapid-responder en de agenten had het slachtoffer geen hartslag meer, agenten zijn meteen begonnen met reanimeren. Het overige ambulancepersoneel en het personeel van het MMT zijn hier later bij aangesloten. Ondanks de snelle en grote inzet heeft de reanimatie niet mogen baten en is het slachtoffer ter plaatse overleden.

De arts en de verpleegkundige van het MMT zijn niet veel later door de politie teruggebracht naar de Lifeliner2 die in de omgeving geland was, hierna konden zij retour naar Rotterdam The Hague Airport.