Vrijdag 31 augustus was er in samenwerking met het team Lifeliner3 weer een fotografendag georganiseerd op Vliegbasis Volkel.

Na aankomst van de fotografen zijn we onder begeleiding naar de basis van de Lifeliner3 gereden. Roel heeft ons hier verwelkomd, en direct konden de camera’s uit de tassen, het Mobiel Medisch Team kreeg een melding van een medische noodsituatie in Nijmegen. Omdat we niet wisten hoe lang de Lifeliner weg zou zijn gelijk, heeft iedereen maar gelijk foto’s gemaakt.

Na een kop koffie en thee met een lekkere plak cake, zijn we onder begeleiding van Roel een rondleiding gestart. Hier konden we allemaal dingen vragen en Roel heeft alles duidelijk uitgelegd. Hierna volgde een kijkje in de hangaar, en in het verblijf van de bemanning. We kregen verder ook uitgebreid de tijd om alles op de foto te zetten op de basis. Gelukkig was de Lifeliner weer vrij snel terug van de melding, en mochten we deze van binnen en van buiten goed op de foto zetten. Samen met de Volvo leverde dat hele mooie plaatjes op!

Nadat de rondleiding voorbij was, hebben we nog een kop koffie/thee gedronken en zijn we daarna weer terug naar huis gegaan.

De aanwezige fotografen danken het team van de Lifeliner 3 hartelijk voor de gastvrijheid deze dag!