Lifeliner2 inzet bij medisch incident op Akkerdreef Zoetermeer

Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur kwam er een melding binnen waarbij gelijk de assistentie van het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd gevraagd. Het betrof een medische noodsituatie in een woning aan de Akkerdreef.

De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. De leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) die binnen 10 minuten al geland waren zijn door de politie opgehaald bij de landingsplek nabij het Maximaplein en met spoed naar het incident gebracht. De brandweer is ook ter plaatse geroepen voor assistentie bij het afhijsen van het slachtoffer.

Nadat de MMT-arts en het ambulancepersoneel het slachtoffer hadden gestabiliseerd is hij door de brandweer naar beneden gehesen en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het voltallige team van de traumahelikopter is daarna weer naar de landingsplek gebracht en retour Rotterdam-Airport gegaan. Ook de brandweer kon na assistentie met de hoogwerker weer retour kazerne. Het slachtoffer is met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies aan de hand was is niet bekend.

Bron: Spa-Media.nl