11 juni 20:50 Klarenbeek

Bij een heftig eenzijdig ongeluk op de weg tussen Klarenbeek en Lieren zijn de drie inzittenden van een personenauto gewond geraakt. Een daarvan zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd.

De Mercedes personenauto reed even voor negen uur vanavond over de Woudweg vanuit Klarenbeek richting Lieren toen de chauffeur vlak voor het viaduct over de A50 de macht over het stuur kwijt raakte. De auto sloeg over de kop om uiteindelijk in een sloot naast de weg tot stilstand te komen.
De bestuurder en een passagier konden op eigen kracht uit de auto komen. Ze werden opgevangen door de medische hulp die met twee ambulances arriveerde. Een van die twee is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook de brandweer rukte uit, omdat de derde persoon bekneld zat en bevrijd moet worden. Dat nam ongeveer een half uur in beslag.
In de tussentijd landde het team van Lifeliner3 dicht bij de plaats van het ongeval om assistentie te verlenen. Tenslotte is ook de beknelde man zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. De trauma-arts is met een van de ambulances meegegaan.
De Woudweg is door de politie volledig afgesloten voor onderzoek.